Sociale media en communicatiestrategieën

Info

Inhoud

Is het tijd om je school beter bekend te maken en je naamsbekendheid te vergroten? Dan is het hoog tijd voor een strategisch communicatieplan. Zelfs met een beperkt budget en weinig tijd kun je je doelen bereiken. In deze opleiding leer je de essentiële handvaten om een effectief en haalbaar communicatieplan op te stellen voor je school, met een focus op digitale communicatie en sociale media. We gaan meteen praktisch aan de slag.

Programma
Je krijgt inzicht in een duidelijk theoretisch model, aangevuld met praktische voorbeelden uit de onderwijscontext. Met behulp van de theoretische principes, concrete voorbeelden en de gedeelde ervaringen van de deelnemers, heb je alle bouwstenen in handen om zelf een strategisch plan op te stellen voor de externe communicatie en voor de sociale media van jouw school.

Lesgeefster
Delphine Van Belleghem is communicatie-expert met 10 jaar ervaring in het ondersteunen van non-profit organisaties op vlak van communicatie. Naast het geven van opleidingen (sociale media, schrijven voor het web en communicatiestrategie) helpt ze organisaties en overheden om strategischer te communiceren en meer online zichtbaarheid te krijgen.

Er kunnen maximum 25 deelnemers aansluiten.

Praktisch

01-02-2024
09:00
16:00
Directies en verantwoordelijke communicatie (website en sociale media) (max. 25 deelnemers)
Algemene diensten, GO! scholengroep Inspira
60€ (De financiering gebeurt via interne facturatie van de SGR.)
Delphine Van Belleghem, sociale media freelancer & communicatietrainer

Om je te registreren, volg volgende link https://forms.gle/zs5WCoqfYiN7UdCH6 →

Inspireer Professionaliseer Innoveer

Adres

Kaaskerkestraat 22 bus 2
8600 Diksmuide

Contacteer ons

051 92 00 33
expert@inspirascholen.be

nl_BENederlands (België)